Uvjeti i odredbe korištenja web stranice

1. Uvjeti

Pristupanjem ovom web-mjestu, dostupnom s https://optika-visus.hr, prihvaćate ove Uvjete i odredbe korištenja web-mjesta i slažete se da ste odgovorni za suglasnost sa svim primjenjivim lokalnim zakonima. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih uvjeta, zabranjen vam je pristup ovoj stranici. Materijali sadržani na ovoj web stranici zaštićeni su zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.

2. Koristite licencu

Dopušteno je privremeno preuzimanje jedne kopije materijala na web stranici OTIO VISUS samo za osobno, nekomercijalno prolazno gledanje. Ovo je dodjela licence, a ne prijenos vlasništva, i prema ovoj licenci ne smijete:

  • modificirati ili kopirati materijale;
  • koristiti materijale u bilo koju komercijalnu svrhu ili za bilo kakav javni prikaz;
  • pokušati izvršiti obrnuti inženjering bilo kojeg softvera koji se nalazi na web stranici OTIO VISUS;
  • ukloniti sva autorska prava ili druge vlasničke oznake iz materijala; ili
  • prijenos materijala drugoj osobi ili “zrcaljenje” materijala na bilo kojem drugom poslužitelju.

Ovo će omogućiti OTIO VISUS-u da prekine rad nakon kršenja bilo kojeg od ovih ograničenja. Nakon raskida, vaše pravo gledanja također će biti ukinuto i trebali biste uništiti sve preuzete materijale u svom posjedu, bilo da su tiskani ili elektronički. Ovi Uvjeti pružanja usluge izrađeni su uz pomoć Version2.hr

3. Odricanje od odgovornosti

Svi materijali na web stranici OTIO VISUS dostupni su “kakvi jesu”. OTIO VISUS ne daje nikakva jamstva, bila ona izričita ili implicirana, stoga negira sva druga jamstva. Nadalje, OTIO VISUS ne daje nikakve izjave o točnosti ili pouzdanosti korištenja materijala na svojoj web stranici ili na drugi način koji se odnosi na takve materijale ili bilo koje stranice povezane s ovom web stranicom.

4. Ograničenja

OTIO VISUS ili njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem ili nemogućnošću korištenja materijala na web stranici OTIO VISUS, čak i ako je OTIO VISUS ili ovlašteni predstavnik ove web stranice bio obaviješten, usmeno ili napisano, o mogućnosti takve štete. Neke jurisdikcije ne dopuštaju ograničenja implicitnih jamstava ili ograničenja odgovornosti za slučajne štete, ta se ograničenja možda ne odnose na vas.

5. Revizije i pogreške

Materijali koji se pojavljuju na web stranici OTIO VISUS mogu sadržavati tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. OTIO VISUS neće obećati da je bilo koji materijal na ovoj web stranici točan, potpun ili aktualan. OTIO VISUS može promijeniti materijale sadržane na svojoj web stranici u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. OTIO VISUS se ne obvezuje ažurirati materijale.

6. Veze

OTIO VISUS nije pregledao sve stranice povezane s njegovom web stranicom i nije odgovoran za sadržaj bilo koje takve povezane stranice. Prisutnost bilo koje poveznice ne znači da OTIO VISUS podržava stranicu. Korištenje bilo koje povezane web stranice je na vlastitu odgovornost korisnika.

7. Izmjene Uvjeta korištenja stranice

OTIO VISUS može revidirati ove Uvjete korištenja za svoje web mjesto u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti. Korištenjem ove web-stranice pristajete na trenutačnu verziju ovih Uvjeta i odredbi korištenja.

8. Vaša privatnost

Pročitajte naša Pravila o privatnosti.

9. Mjerodavno pravo

Svaki zahtjev vezan uz web stranicu OTIO VISUS bit će reguliran zakonima HR bez obzira na odredbe o sukobu zakona.