OPTIKA VISUS
BRENDOVI

Naočale, Brend, furla

Furla kolekcija

Osnovana 1927. godine od strane Alda Furlanetta u Bologni. Furla je garancija kvalitete, razigranosti, vedrine i suvremene talijanske umjetnosti življenja u izradi torbi, obuće i naočala za žene i muškarce. Nove kolekcije su posvećene COSMOPOLITAN i URBAN CHIC ženi. COSMOPOLITAN jer je putnica, te ima različite internacionalne ukuse. URBAN CHIC jer kombinira odjeću i modne dodatke na originalan način, spajajući različite stilove i materijale sa izuzetnom posvećenošću detaljima.
Naočale, Brend, ray ban

Ray Ban kolekcija

Ray-Ban je marka naočala koju je 1937. osnovala američka tvrtka Bausch & Lomb. Prve naočale su Ray-Ban Aviator, nastale su po naredbi zrakoplovne američke vojske kako bi piloti tokom vožnje imali ne ometan vid.  Ray-Ban su kultne naočale koje odlikuju kvaliteta okvira i leća, izdržljivost i svevremenost. Modele Ray-Ban naočala smo vidjeli u mnogim filmovima: Doručak kod Tiffanyja, Taksist(1976.), Prljavi Harry, Top Gun, Braća Blues….. Brend je najpoznatiji po svojim Wayfarer i Aviator linijama sunčanih naočala.
Naočale, Brend, police

Police kolekcija

Brend su osnovala dva brata De Rigo, koji su dali ime grupi tvrtki De Rigo, koja je 1983. osnovala Police modnu marku poznatu po dizajnu i proizvodnji sunčanih naočala. Police je sinonim slobode i urbanog duha. Danas brand cilja na sadašnje buntovnike: ljude koji žele ostaviti trag u svijetu u kojem žive kroz vlastite izbore i želje da se izraze. Posebne linije brenda su: POLICE X LEWIS, POLICE X THE BATMAN I POLICE LEGENDS.
Naočale, Brend, prada

Prada kolekcija

Pradu je osnovao Mario Prada u Milanu 1913. godine kao tvrtku luksuzne kožne robe, utjecaj na svijet mode Prada kreće imati kad tvrtku preuzme Miuccia Prada. Prada je postala sinonim za luksuznu robu koja nikad ne razočarava, uvijek su inovativni ali zadržavaju svoj klasični profinjeni stil. “Ono što nosiš je način na koji se predstavljaš svijetu, pogotovo danas kada ljudski kontakti idu tako brzo. Moda je instant jezik.” – Miuccia Prada.
Naočale, Brend, versace

Versace kolekcija

Osnovana 1978. u Milanu, Gianni Versace.Jedna je od vodećih međunarodnih modnih dizajnerskih kuća i simbol talijanskog luksuza u cijelom svijetu. Medusa je postala idealna simbolična figura koja predstavlja brend Versace. To je paradoks, ali lijep i istovremeno zastrašujući, njezin izgled očarava i tjera vas da se iznova i iznova zatežete u labirintu iz kojeg je nemoguće izaći. Kao i dizajn VERSACE, koliko god on bilo neobičan, ljudi svaki put kad pogledaju zavole ovu marku.
Naočale, Brend, armani exchange

ARMANI EXCHANGE kolekcija

Licencirani brend modne kuće Armani. Pruža cijeli niz odjeće i dodataka, Armani Exchange kupcima pruža potpuni dojam luksuzne mode Giorgia Armanija. A/X Armani Exchange nudi ležernu modu dobre kvalitete.

Naočale, Brend, emporio armani

EMPORIO ARMANI kolekcija

Emporio Armani osnovao je 1975. Giorgio Armani. Armani nudi kvalitetne, sofisticirane i bezvremenske kolekcije. Tvrtka sebe opisuje kao “pružatelje kvalitete, sofisticiranosti i bezvremenske vrijednosti s globalnom privlačnošću”.

Naočale, Brend, Vogue

Vogue kolekcija

Vogue Eyewear je osnovan 1973. godine. Brend višebojnih uzoraka inspiriran je Adrianom Limom, Deepika Padukon i Liu Shishi. Globalan brend koji je stalno usredotočen na trendove današnjice, ne zaboravljajući bezvremenske ukrase koji su u njegovoj povijesti. Naočale krase trendi boje, zanimljivi uzorci, ukrasi, moderan dizajn i kvalitetna završna obrada.
Naočale, Brend, Ralph

Ralph kolekcija

Lauren je 1967. pokrenula The Ralph Lauren Corporation s muškim kravatama. Brand je stvoren za potrošača koji cijeni kvalitetu, ekskluzivnost, stil, fino življenje i prestiž. On ili ona cijeni tipičan američki izgled i bezvremenske klasike, te teži da bude poštovan i priznat zbog svog bogatstva i sofisticiranosti.
Naočale, Brend, dolce gabbana

DOLCE&GABBANA kolekcija

Dolce & Gabbana su osnovali Domenico Dolce i Stefano Gabbana 1985. godine u Milanu u Italiji. Imaju niz kultnih dizajna koji su zauvijek oblikovali talijansku i svjetsku modnu industriju. Dolce & Gabbana su postali sinonim za životinjske printove, pruge, detaljan vez, crnu čipku, cvjetne elemente i osnovni elementa talijanske garderobe. Dolce & Gabbana žena je hrabra. Ona zna tko je ona, ima samopouzdanje tradicionalne sicilijanske žene koja posjeduje svjetsku eleganciju, ali nikada ne odbacuje svoje korijene.

Escada kolekcija

Escada su 1978. osnovali Margaretha i Wolfgang Ley u Münchenu.  Moderna elegancija, cool glamur i senzualna ženstvenost odlike su Escada kolekcija. Escada žena obožava glamur ali interpretiran na svjež i moderan način. Ekskluzivne, očaravajuće palete boja naglašavaju sezonske trendove i printove u svakoj kolekciji. Escadine naočale dinamičnog su stajlinga i utjelovljuju primamljivu ženstvenost Escadinog redefiniranog modnog smjera za žene koje žele izraziti svoju jedinstvenost.
Naočale, Brend, oakley

Oakley kolekcija

Oakley je osnovao Jim Jannard 1975. godine. Oakley je sportski i lifestyle brend s fokusom na tehnologiju i inovacije koje poboljšavaju kvalitetu života ljudi. Najpoznatiji je po svojim sportskim sunčanim naočalama, zbog njihovog dizajna, inovativnosti i izdržljivosti leća i okvira. Sve karakteristike naočala potvrđuje slogan ‘Fizika uzdignuta u umjetničku formu’.

Yalea kolekcija

Yalea je mladi brend De Rigo Grupe. Yalea ima za cilj promicati suvremene žene podupirući njihovu slobodu izbora, potičući njihov talent i nagraditi njihovu osobnu ljepotu. Bezvremenski, elegantan i ženstven brend inspirativan za sve žene. Plan i dizajn Yalea kolekcije teže uokviriti žensko lice bez prikrivanja. Yalea nadilazi modu i vrijeme kako bi potaknula snagu i samopouzdanje, kombinirajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može poistovjetiti.

blumarine kolekcija

Anna Molinari i Gianpaolo Tarabini su osnovali Bluemarin 1977. u Capriju gdje su bili nadahnuti plavom bojom mora koja ih je okruživala. Bluemarin je sinonim za harmonski dualizam temeljen na senzualnosti i romantizmu. Danas estetiku tumači Nicola Brognano: talijanski dizajner nove generacije koji voli klasiku i s bezobzirnošću se prema njoj odnosi. Dualizam koji je sastavni dio DNA Blumarina igra se ekstremima, s naglašenim i umjerenim, romantičnim i senzualnim.