optika Visus ulazi u
četvrto desetljeće
sa svojim klijentima

Prva generacija.

Optičarski i trgovački obrt Visus je majstorska optika koju je 1988. godine otvorio Šimun Radačić, inženjer strojarstva koji se ranije bavio proizvodnjom dioptrijskih leća. S njim je obrt osnovala njegova supruga Kata koja je bila nositeljica svih djelatnosti.

Druga generacija.

Nakon nje posao je preuzela kći Ivana Radačić Maričić, koja je studirala očnu optiku i postala inženjer optometrije. Obrt Visus je obiteljski posao koji se temelji na udruživanju različitih talenata i snaga među članovima obitelji.

Treća generacija.

Treći naraštaj obiteljskog posla Katarina Maričić također se pridružila timu nakon što je diplomirala na Studiju očne optike 2020. godine. Optika Visus se bavi očuvanjem i zaštitom vida kroz poboljšanje individualnog pristupa i konstantno usavršavanje.

Posjetite nas danas!

Biograd na Moru

Ponedjeljak – Petak: 08:00h – 22:00h
Subota: 08:00h – 22:00h

Benkovac

Ponedjeljak – Petak: 08:00h – 21:00h
Subota: 08:00h – 15:00h

Biograd na Moru - Bure Centar

Ponedjeljak – Petak: 08:00h – 20:00h

Subota: 08:00h – 14:00h

Optika Visus, Optika, Visus, Naočale, Sunčane Naočale, Dioptrijske Naočale, Model, Kontaktne Leće, Biograd, Benkovac

Birajte samo najbolje!

S ponosom gradimo našu dugogodišnju stručnost i želimo osigurati dugotrajne odnose s našim klijentima. Naša posvećenost izvire iz srca, a želja nam je da zajedno rastemo i razvijamo se. Zahvaljujemo vam na ukazanom povjerenju i radujemo se što vam možemo osigurati jasan pogled na svijet. Zaplovimo zajedno u budućnost!