☀️Top 10 Sunglasses ☀️

🕶️U ljeto 2024. uđite s novim trendi sunčanim naočalama. Sunčane naočale neizostavni su modni detalj, bez kojeg ne možemo tijekom toplijih sunčanih dana. Ne samo da upotpunjuju naš ljetni styling, već su neophodne za zaštitu zdravlja. Koji modeli su hit ove sezone? Pokazat ćemo vam u našem članku.

PRADA OPR65ZS

Sunčane naočale Prada 65ZS trendy ovalnog oblika, oduševile su brojne zaljubljenike u modu, a tako i nas. Zlatni okvir i detalj na krilu u istoj boji daju dozu luksuza i elegancije.

YALEA  SYA174

Sunčane naočale Yalea SYA174 iz kolekcije Yalea x Frida Kahlo su izraz vječne mode i elegancije. Krilca su ukrašena personaliziranim umjetničkim cvijetom. Spoj boja i detalja inspirirani su Fridom Khalo i njenim stvaralaštvom i životom.

TOM FORD FT1086/S

Sunčane naočale Tom Ford FT1086/S su klasika sa modernim štihom. Okvir napravljen od acetata koji je potpuno lagan te doprinosi ergonomiji nošenja. Model odiše elegancijom i jednostavnošću, a slaže se sa svim modnim kombinacijama.

FACE A FACE HALOS2 3084

Sunčane naočale Face a Face HALOS2 3084 model je koji osvaja na prvi pogled, daje svjež i razigran izgled. Ručni rad inspiriran Japanom i njihovom prirodom od 100% pamuka. Odvažne i zadivljujuće, HALOS sunčane naočale su haute coture dodatak koji morate imati. 

ROBERTO CAVALLI  SRC034M

Sunčane naočale Roberto Cavalli SRC034M  prepoznatljive su po motivu zmije, koja se omotava oko prednje strane okvira, te na krilca naočala koje su apstraktni prikaz tijela zmije, dok se glava zmije na fronti okvira savršeno uklapa s detaljima. Naočale odlično pristaju neustrašivim i dominantnim ženama.

FURLA  SFU717

Sunčane naočale Furla SFU717 su trendy oblika s kvadratno mačakastm frontom, poput ikoničnih cat eye modela. Profinjene geometrijske linije dopunjene su kultnim logotipom Arch na acetatu. Naočale odišu zabavom i ljetom.

POLICE SPLL82

Sunčane naočale Police SPLL82 prepoznatljive su po svom kultnom logotipu orla, u stilu 90-ih, koji uljepšava i predstavlja posebnost ovog okvira. Zelena transparentna boja doprinosi razigranosti okvira, te posebnosti zbog različitih odsjaja. Police sunčane naočale sinonim su slobode i urbanog duha. 

DAVID BECKHAM  DB1140/S

Sunčane naočale David Beckham DB1140/S su spoj urbane elegancije i bezvremenosti. Tri palete boja pomno su birane kako bi model bio nenametljiv, te svestran. Zelena mineralna leća uvelike pridonosi ergonomiji gledanja, a celulozni acetat ergonomiji nošenja. Spojem tih kombinacija dobivamo idealne naočale za uživanje u ljetnim danima. 

BOSS BOSS1628/S

Sunčane naočale Boss BOSS1628/S klasičnog su oblika, unaprijeđene s bogatom smeđom havanom za odvažan stil, izrađene od havanskog eko acetata. Profinjenost okvur daje decentni metalni detalj na početku fronte s nastavkom na krilca.

OAKLEY 0OO9265

Sunčane naočale Oakley 0OO9265 inspirirane su utjecajnim sportašima i vozačima, a  oblikovane su klasičnim mostom, te blago zakriljenom bazom radi lakše ergonomije nošenja. Dizajnirane su s naglaskom na praktičnost, a unutarnje značajke vam omogućuju da ih pričvrstite na svoju majicu.

Nastavite čitati: