Top 10 bezvremenskih i hit modela sunčanih naočala

Sunčane naočale – začin baš svakom outfitu te neizostavni modni detalj bez kojeg ne možemo. Ne samo da upotpunjuju naš styling one su neophodne za zaštitu našeg zdravlja. Koji modeli su hit ove godine i kako odabrati one savršene?

U nastavku donosimo 10 modela sunčanih naočala, a odabirom jednog od njih upustit ćete se  u pravu modnu avanturu. Modeli su dostupni u poslovnicama optike Visus i na web stranici optika-visus.hr.

1. WOOW SUPER VISION 1

Između tradicionalnog stila i ležerne mode, šik i neobičan s modernim londonskim ugođajem, WOOW sunčane naočale mijenjaju način na koji vidite svijet dok dva interludija u boji pretvaraju vidno polje u avanturu optimizma i neustrašivosti.

2. GUESS GU7868

Sunčane naočale Guess GU7868 52F dio su najnovije zbirke Guess pažljivo oblikovane za žene. Ovaj elegantni model s punim okvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov oblik mačjih očiju čini Guess GU7868 savršenim izborom, posebno za okrugla, ovalna i srcolika lica.

3. DAVID BECKHAM DB 1007/S

David Beckham pripremio je kolekciju bezvremenskih okvira izrađenih od najfinijih materijala. Njegov precizan ukus i oko za detalje spojili su izuzetnu suvremenu estetiku s tradicionalnim umijećem izrade.

4. POLICE SPLL12 GOTH1

Kada birate Police sunčane naočale, birate autentičnost. U čisto američkom i suvremenom dizajnu, brend ima snažan i energičan stil.

5. POLICE SPLL33

Sunčane naočale koje imaju nevjerojatno odvažan i ženstven geometrijski prednji dio, karakteriziran elegantnom metalnom gornjom šipkom, koja je obogaćena trokutastim ukrasnim detaljima. Čak je i hram doista jedinstven zahvaljujući prisutnosti trokutastog metalnog klina umetnutog u acetat, slično dragom kamenu.

6. PRADA PR21ZS

Prada ulijeva inspiraciju raznovrsnim dizajnom koji pojedincima omogućuje pristup svakoj situaciji sa staloženošću i samopouzdanjem. Prepoznatljive konfiguracije sunčanih i naočala daju dojam, dodajući komad umjetničkog djela svakom kompletu.

7. VOGUE VO5211

Sunčane naočale Vogue VO5211SM  dio su najnovije zbirke Vogue Eyewear pažljivo oblikovane . Ovaj elegantni model s punim okvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov oblik mačjih očiju čini Vogue Eyewear VO5211SM savršenim izborom moderne trendi žene.

8. JIMMY CHOO NENA

Dodajte glamur i tajanstvenost svom svakodnevnom životu novim dizajnerskim Jimmy Choo sunčanim naočalama s blistavim i sofisticiranim detaljima. Elegantna NENA dio je najnovije zbirke pažljivo odabrane za žene.

9. DOLCE GABBANA

Idealan i za muškarce i za žene, bit Dolce & Gabbana je umjetnička i kreativna s temama koje spajaju različite teme u privlačne, kohezivne dizajne. Dolce & Gabbana naočale također istražuju razlike u boji, uzorku i teksturi kako bi pronašli moderan i mladenački izgled koji se najbolje sviđa nositelju.

10. FURLA SFU624

Furla Sunčane naočale SFU624 elegantan su par sunčanih naočala s acetatnim okvirom. Model odvažnog geometrijskog oblika jedinstven je po galvaniziranom logotipu Arch na bočnim stranama leća. Savršen dodatak za zaštitu očiju od sunčevih zraka.

Nastavite čitati: