Nova kolekcija sunčanih naočala

Do 35% popusta na sunčane naočale

Spremite se zakoračite u ljeto sa stilom i uštedom!  Od 17. do 27. svibnja uživajte u popustima do 35% na vrhunske robne marke uključujući Ray-Ban, Pradu, Persol, Dolce&Gabbana, Vogue, Ralph, Arnette i Emporio Armani. Ne propustite ovu priliku da svoj ljetni look nadogradite kvalitetnim, modernim naočalama!

25% Popusta

Prepustite se kultnom dizajnu Ray-Bana, Prade, Persola i Dolce&Gabbane. Od klasičnih avijatičara do trendi stilova, ovi brendovi nude bezvremensku eleganciju uz 25% popusta.

35% Popusta

Vogue, Ralph, Arnette i Emporio Armani. Uživajte u popustu od 35% na ove robne marke koje nude niz elegantnih okvira koji odgovaraju vašem osobnom ukusu.

Pronađite svoj savršeni par

Posjetite Optiku Visus danas i istražite našu opsežnu kolekciju sniženih dizajnerskih sunčanih naočala. Naše stručno osoblje pomoći će vam pronaći savršeni par koji odgovara vašem stilu i pruža optimalnu zaštitu za oči. Nadogradite svoju ljetnu garderobu sada!

Posjetite Optiku Visus i uživajte u ekskluzivnim popustima na vrhunske dizajnerske sunčane naočale. Nadogradite svoj ljetni stil s uštedama do 35% na Ray-Ban, Prada, Persol, Dolce&Gabbana, Vogue, Ralph, Arnette i Emporio Armani. Ne propustite – ova ponuda vrijedi samo od 17. svibnja do 27. svibnja!

Nastavite čitati:

Blog

Kako odabrati idealne naočale

Podignite svoj stil i poboljšajte svoje karakteristike s naočalama koje su prilagođene vašem jedinstvenom obliku lica. Otkrijte umijeće odabira savršenih naočala i sunčanih naočala koje

Pogledajte Više