Optika Visus proslavila je otvorenje svoje treće poslovnice

Dana 16. svibnja u Bure Centru, Optika Visus je proslavila otvorenje svoje treće poslovnice! Visus je majstorska optika, koja se bavi očuvanjem i zaštitom vida, a posluje još od 1988. godine. Obiteljski je posao, koji se prenosi generacijama koje usavršavaju i unaprjeđuju optiku.

Optika Visus u Bure Centru nudi veliki izbor sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, koji odgovaraju vašim potrebama i vašem stilu života. Veliki broj svjetskih brendova krasi optiku, poput Tom Forda, Face a Face, David Beckham, Boss, Yalea, Furla, Police, Ray-Ban, Prada, Jimmy Choo, William Morris London i mnogih drugih. Kolekcije se redovito obnavljaju kako bi pratili najnovije modne trendove, ali i kako bi osigurali da su proizvodi u skladu s najnovijim tehnološkim dostignućima.

Svaki proizvod pažljivo je odabran kako bi zadovoljio visoke standarde kvalitete i stila. U optici će vam biti pružena individualizirana usluga, od pregleda vida do odabira i prilagodbe naočala ili leća, te odabira dioptrijskih stakala iz tvornice Hoye ili Diagonal. Optika Visus ističe se modernim interijerom i najnovijom dijagnostičkom opremom. Prostor je dizajniran s namjerom da pruži ugodno i opuštajuće iskustvo svim posjetiteljima.  Besplatnu kontrolu vida obavljaju iskusni optometristi, uporabom najnovijih dijagnostičkih alata i primjenom suvremenih tehnika za postavljanje dijagnostike. Tijekom kontrole vida optometristi provjeravaju oštrinu vida, koordinaciju očnih mišića i cjelokupno zdravlje oka. Redoviti pregledi vida od iznimne su važnosti, te bi trebali biti sastavni dio vaših rutinskih zdravstvenih pretraga.

Otvorenje naše treće poslovnice predstavlja važan korak naprijed u pružanju brige za vid svih posjetitelja. Posjetite Optiku Visus na prvom katu Bure Centra, te se informirajte o cjelokupnoj ponudi, gdje će vam na raspolaganju biti naše stručno osoblje.

Nastavite čitati: