35 godina optike visus!

Slavimo 35 godina zajedno sa vama!

Dragi cijenjeni kupci,

Oduševljeni smo što možemo proslaviti našu 35. obljetnicu ovdje u Optici Visus i želimo podijeliti ovu uzbudljivu prekretnicu s vama. U znak naše zahvalnosti, nudimo 35% popusta na sve dioptrijske naočale i sunčane naočale, tako da možete osvježiti svoje naočale i doživjeti novi stil.

Od našeg osnutka 1988. godine, naša misija je pružiti našoj zajednici najkvalitetnije usluge i proizvode za njegu očiju. Naša predanost izvrsnosti nikada nije posustala i ponosni smo što smo služili generacijama u Biogradu i Benkovcu.

Svoj uspjeh dugujemo našim vjernim kupcima koji nam već više od tri desetljeća povjeravaju svoje potrebe za zdravljem očiju. Shvaćamo da su svačije potrebe različite, zbog čega nudimo širok raspon proizvoda i usluga kako bismo zadovoljili sve naše klijente.

Naši vješti optometristi i optičari uvijek su u tijeku s najnovijom tehnologijom i trendovima, osiguravajući da dobijete najbolju moguću njegu i proizvode. Od elegantnih dioptrijskih naočala do udobnih kontaktnih leća i sunčanih naočala, imamo ponešto za svakoga.

Dok se osvrćemo na naše putovanje u proteklih 35 godina, puni smo zahvalnosti za odnose koje smo izgradili s našim klijentima. Ostajemo predani pružanju iznimne njege i proizvoda dugi niz godina.

Zahvaljujemo što ste odabrali Optiku Visus kao pouzdanog oftalmologa. Veselimo se skorom susretu!

Čekamo Vas,
Tim Optike Visus!

Nastavite čitati: